Sök
  • tovedahlberg

Hej!

Uppdaterat: 2 juni

Vad roligt att du hittat hit. Jag heter Tove, är född 1984 och bor i den gamla skinnarbygden Malung i Dalarna. I skrivande stund är jag mammaledig och håller fortfarande på att komma till rätta efter senaste flytten till ett nytt hus.


Jag växte upp på en stor bondgård i Perstorps kommun i Skåne. Där varvades dagarna mellan det typiska gårdslivet och långa picknickar vid den lilla sjön Fjällram.


Min yogaresa började 2012 när jag som nyutexaminerad jurist satte mig på ett flyg till Trivandrum i södra Indien. Samma år flyttade jag även till Oslo där jag senare kom att jobba som yogalärare på heltid. I dag har jag lagt undervisningen på hyllan, men delar gärna med mig av mina erfarenheter med alla som vill lyssna.


I Oslo kom min äldsta dotter Bris, född 2018, till världen. I dag är jag också nybliven mamma till Nor som föddes i slutet av mars i år. En ny liten familjemedlem har inneburit en helt ny vardag och vi håller fortfarande på att hitta våra roller i den nya konstellationen.

Jag har alltid tyckt om att leka med det skrivna ordet och har alltid haft ett stort intresse för fotografi. En dag, när tid och ekonomi tillåter, drömmer jag om att ta mina kunskaper till en ny nivå.


Här kommer du med jämna mellanrum kunna läsa om mitt liv på landet och som yogande småbarnsmamma. Inte alltid kort, inte alltid koncist, men alltid från hjärtat.


Jag hoppas du ska trivas!
24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Lyngør